- Bevers -

Bevers is van 4.5 tot 7 jaar

Hun motto is: “We doen alles samen”

De bevers spelen samen in hun Kolonie.

Hun saluut met de rechter hand symboliseert de twee snijtanden van een bever, twee vingers gekromd omhoog stekend.

Bevers openen met de vlag hijsen en het roepen van de Beverwet: “Ik ben een bever. Wat bevers doen, doen we samen.”

De bevers hebben elke week een opkomst die gebaseerd is op de thema’s van de beverleiding die wonen in het dorp Hotsjietonia. De bevers kunnen dan insignes verdienen als ze samen een aantal opkomsten hebben afgelegd op een thema.

De leiding hebben elk een naam van de figuren uit Hotsjietonia en elk hebben dan een eigen speelgebied zoals:

Bas Bos: Is de altijd bezige en sterke boswachter. Hij is bijna altijd wel in het bos te vinden en weet alles over de natuur. Bas kan alle vragen over planten en dieren beantwoorden. Bas neemt graag de leiding en is ook wel makkelijk uit de tent te lokken.

Rozemarijn: Is een leuke, gezellige en praktische vrouw. Ze is dol op bloemen, planten en koken en vindt het leuk als je op bezoek komt in haar boerderij. Ze helpt kinderen met het uitvoeren van hun plannen en is goed in improviseren. Ze kan soms wel een beetje overbezorgd zijn.

Stanley Stekker: Is de technische man van Hotsjietonia. Hij is gek op cijfers, schema’s en berekeningen. Overal probeert hij constructies voor te maken en originele oplossingen te verzinnen. Soms is hij een beetje verlegen of let hij te veel op details. Aan het huis van Stanley zie je meteen dat er een uitvinder woont. Hij is een beetje verliefd op Rozemarijn.

De bever hebben hun opkomst op elke zaterdag van 09.45 tot 12.00 uur op de blokhut te Adenauerlaan 6 6414 NN in Heerlen.

Voor meer informatie:

info@scoutingpytheas.nl

Tel: 06 12143361

- Bever Leiding -

Leiding

IMG_7614.jpg
Ashley Bentura
Groepsleiding
WhatsApp-Image-2020-10-31-at-12.44.23.jpeg
Mandy van de Laarschot
Leiding
Vacature
Leiding